"Sõitsin mööda hetkel, kui politsei andis talle läbi autoakna mingi elektroonilise masina, võib-olla allkirjastamiseks või ehk oli tegu kiirusemõõdunäidikuga. Rihm oli tal igatahes lahti, seda hakkas ta just enne ärasõitu kinni panema," rääkis lugeja eile. Politsei põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava sõnul ühegi Jufereva-nimelise rikkumist eile aga ei vormistatud ning seega võis tegemist olla näiteks hoiatusega.

Jufereva kinnitas täna Delfile, et sõidab sealtkaudu iga päev ja eile õnnestus tal tõepoolest pälvida liiklustalgute raames politseipatrulli tähelepanu. Jufereva rääkis, et tegemist on vaikse teelõiguga, kus politseid tavaliselt näha ei ole ja ilmselt sellepärast politsei selle tee välja valiski. Ta lisas, et kinni peeti peaaegu kõik seal sõitnud autod.

"Politseinik palus mul peatuda. Üritasin talle esitada oma dokumente, aga ta neid isegi ei võtnud, vaid ütles, et ma ületasin natuke kiirust. Mõne kilomeetri tunnis võrra rohkem," selgitas Jufereva. "Ütlesin jaa ja küsisin, mis nüüd saab. Politsei palus mul nii enam mitte käituda - see oli mulle väike hoiatus. Kuna kiiruseületus oli väga väike, siis edaspidi ma olen tähelepanelikum," rääkis linnaosavanem ja lisas, et politseinik oli väga sõbralik ja viisakas.

Linnaosavanem kinnitas, et sõidab tavaliselt väga rahulikult ega ületa lubatud piirkiirust. "Minu jaoks on liiklusohutus kõige tähtsam asi. Kuna mina ka üldse ei joo, siis mul on alati hea meel peatuda ja vestelda politseinikega," sõnas Jufereva ja kiitis politseinike tublidust lisades, et alles eelmisel nädalal tuli tal Suur-Ameerika tänaval politseinike alkomeetrisse puhuda.