Juhtus neli liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku neli inimest – kolm mootorratturit ja üks autojuht.

Kell 6.29 juhtus õnnetus Tallinnas Sadama tn 25/1 juures.

Mootorrattaga BMW GS 1200 reisilaevalt maha sõitnud 58-aastane mees kaotas selle üle kontrolli ja kukkus. Ta viidi Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Kell 6.58 juhtus õnnetus Pärnumaal Tori vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 121. kilomeetril.

44-aastane mees sooritas mootorrattaga Triumph Bonneville möödasõitu haagisega veoautost Scania R480, mida juhtis 62-aastane mees. Ta sõitis möödasõidu käigus vastu Scania vasakut esirehvi ja viidi Pärnu haiglasse.

Kell 7.46 juhtus õnnetus Valgamaal Otepää linnas Rõngu-Otepää-Kanepi maantee ja Valga maantee ristmikul.

66-aastane mees sõitis autig Volkswagen Passat liiklusmärgi 221 (anna teed) nõudeid eirates otsa mootorrattale Suzuki GSX1400, mida juhtis 31-aastane mees. Mootorrattur viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kell 08.04 juhtus õnnetus Tallinnas Puhangu tn 12 juures.

Liiklusmärgi 221 (anna teed) nõudeid eiranud 22-aastane naine ei andnud autoga Chevrolet Kalos vasakpöördel teed peateel liikunud autole Volvo XC 70, mida juhtis 24-aastane naine. Chevrolet' juht viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Ilma paranedes hakkab maanteedel juhtuma rohkem õnnetusi. Raskeid õnnetusi saab ära hoida. Jälgi, et sina ja sinu lähedased kinnitavad turvavöö ja hoiavad piirkiirust. Ja mis peamine, purjus inimese koht ei ole roolis! Politsei tuletab meelde, et alates maist on naastrehvidega sõitmine keelatud.