Juhtus neli liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku viis inimest.

Kella 8.16 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Siili 27 juures.

Esialgsetel andmetel sõitis bussile Volvo Säffle, mida juhtis 74-aastane mees, ette heledat värvi sõiduauto. Bussi järsu pidurduse tagajärjel kukkus selles olnud reisija, 72-aastane naine, kes viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kella 12.15 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Rae vallas Järveküla-Jüri mnt neljandal kilomeetril, Vana-Tartu mnt ja Vana-Järveküla tee ristmikul.

62-aastane auto Citroen Jumper roolis ei andnud esialgsetel andmetel "Anna teed" märgi kohaselt teed ja põrkas kokku peateel liikunud autoga Mazda 6, mida juhtis 25-aastane mees.

Citroeni juht ja Mazdas kaasreisijana viibinud 37-aastane mees viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kella 16.35 paiku juhtus õnnetus Pärnu linnas Suur-Jõe ja Mere tänavate ristmikul.

25-aastane naine auto Opel Vectra roolis ei andnud "Anna teed" märgi kohaselt teed ja sõitis otsa peateel liikuvale jalgratturile, 37-aastane naisele, kes viidi Pärnu haiglasse.

Kella 16.58 paiku juhtus õnnetus Pärnu linnas Tulbi tn 5 juures.

78-aastane naine jalgrattal sõitis üle sõiduteel oleva kaevuluugi, mille järel jalgratta juhtraud läks viltu ja naine kaotas juhitavuse. Jalgrattur kukkus, sai vigastada ja viidi Pärnu haiglasse.

Ilma paranedes hakkab maanteedel juhtuma rohkem õnnetusi. Raskeid õnnetusi saab ära hoida. Jälgi, et sina ja sinu lähedased kinnitavad turvavöö ja hoiavad piirkiirust. Ja mis peamine, purjus inimese koht pole roolis! Politsei meenutab, et alates maist on naastrehvidega sõitmine keelatud.