23. mail ja 24. mai varahommikul juhtus 10 liiklusõnnetust, neis sai viga kokku 17 inimest.

Kella 3.55 ajal juhtus õnnetus Tartumaal Tartu-Räpina-Värska maantee 23. kilomeetril.

Alkoholijoobes 41-aastane mees sõitis autoga Kia Optima sirgel teel teelt välja vastu puud ja viidi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kella 7.50 ajal juhtus õnnetus Tallinnas A.H. Tammsaare tee 60 juures.

62-aastane mees juhtis esialgsetel andmetel auto Chrysler Grand Voyager tagant otsa peatunud autole Honda Civic, mida juhtis 32-aastane naine. Civic paiskus omakorda otsa ees sõitu alustanud autole Volvo S80, mida juhtis 45-aastane mees, ja seejärel paremale teelt välja vastu betoonist seina.

Volvo paiskus saadud löögist otsa vasakul kõrvalreas peatunud auto Škoda Octavia, mida juhtis 29-aastane mees. Chrysleri juht ja kaasreisijad, kaks kaheksa-aastast poissi, ning Honda juht ja kaasreisija, 13-aastane poiss, viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 7.50 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Paldiski mnt ja Eha tn ristmikul.

54-aastase naise juhitud troll tegi esialgsetel andmetel äkkpidurduse. Selle tagajärjel kukkus trollis reisija, 51-aastane naine, kes viidi AS Ida-Tallinna Keskhaiglasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kella 14.01 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Saue vallas Väriheina tee ja Sõrmkäpa tee ristmikul.

52-aastase mehe juhitud auto Škoda Superb sõitis esialgsetel andmetel mööda Sõrmkäpa teed suunaga Võtmeheina tee poolt Väriheina tee suunas, kui Sõrmkäpa tee ja Väriheina tee ristmikul juhtus kokkupõrge jalgrattaga Classic.

Jalgratast juhtis 8-aastane pois, see liikus mööda Väriheina teel olevat kõnniteed ja auto suhtes paremalt vasakule. Jalgrattur viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kell 17.54 juhtus õnnetus Tartus Võru ja Rahu tänavate ristmikul.

Parempööret sooritanud autole Škoda, mida juhtis 28-aastane mees, sõitis kõnniteelt paremalt poolt ette jalgrattur, 18-aastane mees, kes kukkus kokkupõrkest külili asfaltkattele. Jalgrattur viidi toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kell 16.53 juhtus õnnetus Tallinnas Retke tee 1 juures.

61-aastase naise juhitud auto Volkswagen Golf sooritas esialgsetel andmetel vasakpööret ja põrkus kokku jalgrattaga sõitnud seitsmeaastase poisiga. Jalgrattur viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Täpsemad liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Kella 18.52 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Paldiski mnt. ja Nurkliku tänava ristmikul.

71-aastase mehe juhitud auto Dacia Sandero sõitis esialgsetel andmetel ette peateel liikunud autole Subaru Forester, mida juhtis 49-aastane naine. Dacia paiskus saadud löögist küljele ja teelt välja. Dacia juht ja kaasreisija, 71- aastane mees, ning Subaru juht viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 20.23 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Tallinn-Rannamõisa- Kloogaranna mnt ja Mõisa tee ristmikul.

83-aastase mehe juhitud sõiduauto Lexus RX 350 sooritas esialgsetel andmetel parempööret ega andnud teed jalgrattateel vastu liikunud jalgratturile, 47-aastasele mehele. Jalgrattur paiskus kokkupõrke tagajärjel haljasalale ja viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 21.50 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Saue vallas Koondise ja Tule tänavate ristmikul.

14-aastase poisi juhitud jalgrattal tuli esialgsetel andmetel ära esimene ratas. Jalgrattur viidi Lastehaiglasse.

24. mail kella 1.30 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Astangu tn 52 juures.

20-aastase mehe juhitud auto Toyota Celica kaotas esialgsetel andmetel lauges kurvis juhitavuse ja paiskus vastu tänavalgustusposti. Juht ja kaasreisijad, 19-aastane mees ja 17-aastane neiu, viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Ilma paranedes hakkab maanteedel juhtuma rohkem õnnetusi. Raskeid õnnetusi saab ära hoida. Jälgi, et sina ja sinu lähedased kinnitavad turvavöö ja hoiavad piirkiirust. Ja mis peamine, purjus inimese koht ei ole roolis! Politsei tuletab meelde, et alates maist on naastrehvidega sõitmine keelatud.