Juhtus neli liiklusõnnetust: hukkus üks ja sai viga kokku kolm inimest.

Kella 4.47 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Kadaka puiesteel Mäepealse 28 juures.

50-aastane mees juhtis autot Toyota RAV 4 ja põrkas esialgsetel andmetel kokku sõiduteel viibinud 20-aastase mehega. Jalakäija viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kella 6.50 ajal juhtus õnnetus Pärnus Rohu tänaval.

63-aastane mees sõitis autoga Mercedes-Benz garaažist välja, väljus ja asus garaažiuksi sulgema, kui automaatkäigukastiga sõiduk alustas tagurpidi liikumist kallakust üles ning juht jäi garaaži ukse ja sõiduki vahele.

Juht viidi Pärnu haiglasse. Asjaolud on selgitamisel.

Kella 18.44 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Rummu alevikus Lääne-Harju vallas Keila-Haapsalu maantee 19. kilomeetril.

39-aastase mehe juhitud mootorsõiduk BMW 530D kaldus esialgsetel andmetel teel vastassuunda ning sõitis otsa vastu tulevale sõidukile Volkswagen Touareg, mida juhtis 43-aastane mees. BMW juht viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kella 21.49 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Suur-Sõjamäe 38 juures.

56-aastane mees kaotas juhitavuse elektrimootoriga jalgratta Muddyfox üle ning sõitis teelt välja vastu tänavavalgustusposti ja sellele kinnitatud liiklusmärki. Juht hukkus kohapeal peapiirkonda saadud vigastuste tõttu. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politsei palub kõigil, kes nägid seda liiklusõnnetust pealt, ühendust võtta, et võimalikult kiiresti selgitada välja sõnnetuse asjaolud. Infot saab anda helistades numbrile 612 3000 või 112 või kirjutades aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Politsei palub olla liikluses ettevaatlik, sest pluss- ja miinuskraadide pidev vaheldumine muudab maanteed ja tänavad libedaks. Ole liigeldes ettevaatlik ja arvesta sõidukit roolides muutlike teeoludega.