Lõuna prefektuur sai teate ärandatud sõiduki kohta: hall Mazda 6, reg.nr 666MDJ, väljalaskeaasta 2003.

21. juunil juhtus viis liiklusõnnetust, neis hukkus üks ja sai kannatada kokku viis inimest.

Kell 14.08 juhtus õnnetus Ida-Virumaal Toila vallas Tallinn-Narva mnt 178. kilomeetril.

70-aastane naine sõitis autoga Ford Focus otsa ootamatult teele hüpanud põdrale. Juht viidi Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Kell 14.42 juhtus õnnetus Tartumaal Nõo vallas Nõgiaru külas Jõhvi-Tartu-Valga mnt 146,5. kilomeetril.

19-aastase mehe juhitud auto Volkswagen Passat kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku 37-aastase mehe juhitud veokiga Mercedes-Benz Kässbohrer. Veoki juht viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli. Sõiduauto juht hukkus sündmuskohal.

Kell 15.15 juhtus õnnetus Tallinnas Soo tänav 2 juures.

Autoga Citroen Berlingo vasakpööret teinud 37-aastane mees sõitis otsa ülekäigurajale astunud 28-aastasele naisele. Jalakäija viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kell 15.41 juhtus õnnetus Harjumaal Saue vallas Kiisa-Maidla tee 8. kilomeetril.

Alkoholijoobes 40-aastane naine sõitis autoga Renault Megane teelt välja vastu puud ja liiklusmärki. Juht viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 20.50 paiku juhtus õnnetus Tartus Võru tn 173 juures.

Kõnniteel jalgratturitele eraldatud rajal jalgrattaga sõitnud 19-aastane mees kukkus pöördel libeduse tõttu. Ta ei kandnud kaitsekiivrit. Kannatanu viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Suvised pidustused on ukse ees. Selleks, et neid täiel rinnal nautida, on mõistlik piiri pidada nii kiiruse kui ka alkoholiga. Liiklusõnnetuste eripära on see, et nad tavaliselt hüüavad tulles. Politsei palub juhtidel kaasreisijatele korrutada, et nad turvavöö kinnitaksid. Turvavöö saab elu päästa, kui seda kasutatakse.