Toimus viis õnnetust, neist neljas sai kannatada kokku neli inimest, aga viiendas hukkus 68-aastane naine.

Politsei soovib rahulikku aastalõppu ja loodab, et inimesed veedavad jõulud ja aastavahetuse alkoholiga piiri pidades. Napsisena rooli istumine võib kellegi koha jõululauas tühjaks jätta. Kui puudub helkur, siis tuleks see kiiremas korras hankida.

Liiklusõnnetused

Kella 7.50 ajal toimus õnnetus Raplamaal Rapla vallas Tallinn-Rapla-Türi maantee 36. kilomeetril.

68-aastane naine ületas joostes sõiduteed selleks mitte ettenähtud kohas ja sai löögi sõiduautolt Škoda Octavia, mida juhtis 69-aastane mees. Jalakäija suri saadud vigastustesse kohapeal.

Kella 8.10 ajal toimus õnnetus Narvas Kreenholmi tn 54 juures.

17-aastane noormees jooksis veoauto varjust sõiduteele ja sai löögi sõiduautolt Honda Jazz, mida juhtis 32-aastane naine. Jalakäija viidi Narva haiglasse.

Kella 10.00 ajal toimus õnnetus Jõhvis Rakvere ja A.H. Tammsaare ristmikul.

78-aastane naine ületas jalakäijate ülekäigukohal teed ja talle sõitis otsa tuvastamata mootorsõidukt, kes lahkus sündmuskohalt. Jalakäija viidi Ida-Viru keskhaiglasse.

Kella 10.56 ajal toimus õnnetus Tartus Peetri ja Mäe tn reguleerimata samaliigiliste teede ristmikul.

31-aastane naine sõiduauto Hyundai I40 rooolis ei andnud teed eesõigust omavale sõiduautole Audi A8, mida juhtis 34-aastane mees. Hyundai juht viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kella 16.17 ajal toimus õnnetus Tartumaal Rõngu vallas Elva-Palupera-Kähri maantee 5,5. kilomeetril.

53-aastane naine kaotas sõiduauto Audi A4 üle kontrolli ja sõitis teelt välja kraavi. Sõidukis kaasreisijana viibinud 56-aastane naine viidi sündmuskohalt Tartu Ülikooli kliinikumi.