16. septembri hommikul kella 11 ajal sai politsei teate, et Elva linnas Uuta teel lõi 59-aastane mees labidaga oma 73-aastast naabrit. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse kontrolli. "Politsei selgitas, et mõlemad osapooled olid kained ning tüli tekkis aastatetaguse omavahelise konflikti pinnalt," täpsustas PPA Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak.

Samal tänaval asub lastehoid Tibupoeg. Delfi lugeja teatel elab naabrimeest rünnanud pereisa selles samas majas. Lugeja täpsustas, et pereisa ründas eile päeval teisel pool teed hekki püganud 73-aastast naabrimeest. Pealtnägija sõnul ründas mees oma naabrit lausa kahe labidaga, kannatanule kutsuti kiirabi ja ta viidi peatrauma ja kehavigastustega haiglasse.

Delfi lugeja sõnul on pereisa korduvalt ähvardanud naabreid ära tappa, ilma igasugu põhjuseta. "Siit ka küsimus, kui turvaline on neil lastel seal hoius? Kas sellised inimesed võivad lastehoidu oma kodus pidada üldse? Kui laps röögib, kas saab ka labidaga vastu pead? Väike täpsustus veel, et pereisa oli kaine ja toimunu leidis aset keset päeva."

Paludes lastehoiust kommentaari juhtunu kinnituseks ja aastatetaguse konflikti tagamaade kohta, ei soovitud sel teemal kõneleda. "Ma ei räägi sellest, eks vastavad organid uurivad," kinnitas naishääl telefonis.

Viimastel andmetel ei ole politsei juhtunu kohta menetlust alustanud.