Rünnak pandi toime eile õhtul kella 19 ajal Liikuri tänaval. Kurjategija lõi naist korduvalt kurikalaadse esemega, ka siis, kui naisterahvas oli maha kukkunud, ning võttis seejärel tema koti.

Rünnakut märkas juhuslik noormees, kes ruttas naisele appi. Seda nähes ründas kurjategija ka teda. Tekkinud rüseluse käigus õnnestus noormehel kurikalaadne ese enda kätte saada, mispeale kurjategija põgenes, jättes maha kannatanu koti. Mõlemad kannatanud toimetati haiglasse. Noormees, kelle vigastused olid kergemad, lasti peale esmaabi osutamist kodusele ravile. Politsei selgitab juhtunu asjaolusid.

Politsei tänab julget noormeest, kes sekkus ning õnn oli, et aitaja pääses kergemate vigastustega. Esmajoones tuleb alati helistada hädaabinumbril 112, sest enda elu ja tervist ei tasu ohtu seada.

"Teeme kõik endast oleneva, et kurjategija kiiresti tabada. Palume siinkohal kõigi inimeste abi. Kallaletunginud mees oli umbes 30-40 aastane, 175-180 cm pikk, sportliku kehaehitusega ning rääkis arvatavalt vene keeles. Tal on lühikesed tumedad juuksed ja seljas kandis ta tumesinist värvi jopet. Kõigil, kel on informatsiooni nimetatud isiku kohta või kes juhtusid rünnakut pealt nägema, palume sellest teada anda telefoninumbril 56904272."