Tulevahetuses müüjaga sai surma üks arvatav röövija, praegu tuvastamata mees, teatas politsei.

Müüja kasutas isiklikku registreeritud püstolit ja sai tulevahetuses kergemaid vigastusi.

Politsei kuulas müüja üle kannatanuna. Midagi röövida poest ei õnnestunud.

Eile õhtul kell 18 Lasnamäel Pae turul olnud lugeja teatas Delfile, et kohal oli hetkel turvafirma patrull, kiirabi ja neli politseipatrulli. "Kui nägin esimest mööda sõitmas mitteauto alale, siis läksin ka sinnapoole. Vahepeal möödus minust teinegi alarmeeritud politsei "minivan"," kirjutas Delfi lugeja.

"Ala eraldati kohe suures ulatuses lintidega, turvapatrull oli juba seal, saabus kiirabi ja veel kaks patrullautot, kes varsti lahkusid. Ukse vahel oli keegi pikali maas, kellele koheselt hakati tegema südamepumpamist," kirjutas pealtnägija.

Algul oli lugeja sõnul väljas ka keegi teine, ebaadekvaatsena näiv mees. "Algul ma arvasin, et tegemist on viinapoega, kuid piltidelt on näha, et on kullapood ja pandimaja."

Vaata lugeja pilte, mis tehtud vahetult pärast tulistamist!

Pealtnägija Jana rääkis "Aktuaalsele kaamerale", et kohvikukülastajad nägid läbi akna, kuidas punase maskiga varas jooksis, püstol käes, minema.

"Tuli välja pandimaja peremees või töötaja ja tõenäoliselt oli talle näkku lastud pipragaasi. Teine varas lamas uste vahel näoga vastu maad ja teda elustati väga kaua," rääkis pealtnägija.