Ringkonnaprokurör Saskia Kase sõnul ei ole prokuratuuril õigus kahtlustatavate isikuandmeid tulenevalt isikuandmete kaitse seadusest avalikustada.

Prokurör ütles, et mõlemad isikud on kahtlustatavana üle kuulatud. Vastuseks küsimusele, kas kahtlustatavad olid joobes, ütles prokurör, et kinnipidamisel neil joovet ei tuvastatud.

"Antud kriminaalasjas võib tekkida vajadus erinevate ekspertiiside määramiseks, kuid see selgub kriminaalmenetluse käigus," ütles Kask vastuseks küsimusele, kas kinnipeetavad on süüdivad.

Kui esialgu esitati kinnipeetavatele kahtlustus lapse piinamises, siis arvestades lapse jätkuvalt rasket tervislikku seisundit pidas prokurör võimalikuks, et kahtlustuse paragrahv võib muutuda.

Põhja prefektuur sai selle nädala keskel väljakutse Tallinna lastehaiglast, kuna haiglasse oli toodud väike tüdruk, kelle vigastuste põhjal võib kahtlustada lapse väärkohtlemist.

Raskes seisus silmnähtavate vigastustega väikelapse tõi haiglasse kiirabi kolmapäeval. Väljakutse kiirabile tegi lapse ema.

Tallinna lastehaiglast öeldi reedel Delfile, et laps on raskes seisundis haiglas ravil.

Jaga
Kommentaarid