Kõige rohkem - 18 väljakutset - said päästjad Pärnumaalt.

Täna hommikul kell 7.32 eemaldati Tõstamaa vallas Pootsi külas teelt liiklust takistanud puu, veidi varem Vändra vallas Kurgjal teelt liiklust takistanud puu. Öösel kerisid päästjad kaabli kokku Pärnus Hommiku tänaval, kus sidekaabel oli üle tänava. Kaablis voolu sees ei olnud.

Eile õhtul teatati teele murdunud puust Koonga vallas Nätsi külas ja Koongast, kus puu oli teelt eemaldatud enne päästjate kohalejõudmist. Päästjad käsisid purdunud puid eemaldamas ka Pärnus Jannseni tänaval, Tõstamaa vallas Pootsi külas jaTõlli külas, Pärnu-Jaagupis ning Audru vallas Lindi külas.

Kella 18 ajal tuli teade, et Pärnus Haapsalu maanteel kukkus puu elumajale. Puu oli maa seest juurtega välja tulnud ja maja katusele langenud. Puu katust ei vigastanud, kuid liikus tuulega edasi-tagasi. Päästjad toestasid puu ja leppisid peremehega kokku, et päästjad kutsutakse tagasi, kui olukord ohtlikumaks läheb. Puu eemaldamiseks on vaja kasutada vastavat tehnikat ja see jäi majaomaniku korraldada.

Kella 17 ajal eemaldati Varbla vallas Vaiste külas teelt liiklust takistanud puu, Varbla vallas Käru külas teelt murdunud puu  ning Kilingi-Nõmme lähedal teelt murdunud puu.

Kell 16.31 teatati teele murdunud puust Tõstamaa vallas Pootsi külas, kuid päästjate kohale jõudes oli puu katki saetud ja teelt kõrvaldatud. Tund aega varem tuli teade, et Pärnus Rohelisel tänaval on lipuvarras teele kukkunud. Päästjad eemaldasid lipuvarda teelt.

Laupäeval kell 20.15 said päästjad teate, et Sauga vallas Tammistes jooksis põder autole ette. Autos olnud inimesed kokkupõrkes viga ei saanud. Põdrakorjuse viisid kohapealt ära jahimehed.Saaremaal oli tormist põhjustatud väljasõite 13.

Täna hommikul eemaldasid päästjad Leisis teelt ja Kaarma vallas Unimäe külas teelt liiklust takistanud puud.

Kell 6.23 teatati, et Kuressaares Talve tänaval on murdunud elektripostid ja liinid ripuvad ohtlikult tee kohal. Tänaval piirati liiklust kuni tänavavalgustusfirma saabumiseni.

Eile õhtul eemaldasid päästjad Mustjala vallas Silla külas teelt liiklust takistanud puu ning ka Salme vabatahtlikud päästjad eemaldasid sõiduteelt murdunud puu. Tööd jagus ka Mustjala ja Torgu vabatahtlikele päästjatele. 

Orissaare vallas Hindu külas tõstsid päästjad ühe kuusepuu teelt kõrvale. Kell 14. said päästjad teate, et murdus Orissaares kultuurimaja ees jõulukuusk ja kukkus parklasse pikali. Inimesed ega sõidukid viga ei saanud. Elektrikud ühendasid kuuselambid vooluvõrgust lahti.

Kell 14 ajal langes Kuressaares Roosi tänaval tänavavalgustuspost elumajale, jäädes pidama maja seinale toetudes. Oli ka oht, et post kukub maja aknasse. Inimesed viga ei saanud. Päästjad aitasid posti eemaldada.

Eile hommikul teatati murdunud telefonipostist Lümanda vallas, liin oli langenud sõiduteele. Päästjad tagasid sündmuskoha ohutuse.

Raplamaal oli tormist põhjustatud väljasõite 12.

Täna hommikul teatati, et Märjamaal Metsanurga tänaval on puu murdunud üle tee ja kukkunud maja katusele. Päästjad eemaldasid puu. Varahommikul eemaldati Vigala vallas Männi külas teelt murdunud puu.

Eile õhtul eemaldati murudnud puid Kohila vallas Urgel teelt, Kaiu vallas Kuimetsa külas teelt, Rapla-Märjamaa teelt murdunud ning Märjamaa vallas Paekülas teelt, Vigala vallas Päärdu küla ning Kehtna vallas Selja külas. Kehtna vallas Lalli külas oli puu tee pea, kuid see eemaldati teelt enne päästjate kohale jõudmist.

Kohila vallas Sutlema külas olid  kõrgepingeliinid vajunud üle tee. Päästjad piirasid ala kuni elektrikute saabumiseni.Läänemaal said päästjad kuus tormist põhjustatud väljakutset. Täna hommikul vajati päästjate abi Taeblast 10 kilomeetrit Liivi pool, kus komandosse teel olnud Haapsalu päästjad leidisid kaks murdunud puud, mis eemaldati. 

Veidi varem olid nad sõitnud Paralepa alevikku Tulbi tänaval, kus tee kohal rippusid kaablid. Kohapeal aga selgus, et tegu oli telefonikaabliga, mis lükati teelt kõrvale.

Eile õhtul said päästjad teate Martna vallast Oonga külas teele kukkunud puust ja Nõva vallas Variku külas teele kukkunud kahest puust. Kohalik elanik saagis need puud ise katki ja puhastas tee, päästjad pöördusid poolelt teelt koju tagasi.

Vormsil eemaldati teelt murudnud puud Förby külas ja Hullo külas. 

Järvamaal said päästjad seistes väljakutset.

Hommikul kell 7.13 teatati, et Türi vallas Põikva külas on puu murdunud sõiduteele ja lõhkunud ka elektriliinid. Tee vabastati liikluseks ja sündmusest teavitati elektrikuid.

Eile õhtul kell 21.51 teatati murdunud puust Pärnu-Rakvere maanteel Viisu külas, mis oli sulgenud mõlemad sõidusuunad. Päästjate saabudes oli mööda sõitva rekka juht ühe sõidusuuna vabastanud. Päästjad saagisid puu katki ja vabastasid kogu tee.

Kell 20.34 eemaldati Paide vallas Võõbu külas teelt murdunud puu, kell 20:15 eemaldati Türi vallas Väljaotsa külas sõiduteelt murdunud puu ning kell 18.45 eemaldati Tallinn-Tartu maanteel Annal sõiduteelt murdunud puu.

Eile päeval kell 15.48 teatati teele murdunud puust Türi lähedal. Juhuslik möödasõitja oli puu enne päästjate kohalejõudmist teelt kõrvaldanud.

Hiiumaal oli kolm tormist põhjustatud väljasõitu. Täna hommikul eemaldasid päästjad Kärdlas Kalda tänaval teelt liiklust takistanud puu.

Eile kell 14.25 teatati teele murdunud kuusest Pühalepa vallas Partsi külas ja kell 14.13 teatati, et Käina vallas Nõmme külas kukkus hõbekuusk sõiduteele ja lõhkus tänavavalgustuse juhtmed. Päästjad vabastasid tee.