Peamiselt kontrolliti mängukohale kehtestatud nõuete järgimist ning klientide registreerimist mängukohta sisenemisel ja korraldatavaid mänge. Lisaks kontrolliti maksumärkide ja mängureeglite olemasolu, mänguinventari vastavust ning rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise nõuete täitmist.

MTA kontrolliosakonna juhataja Egon Veermäe sõnul tuvastati vaatluse tulemusena, et kahel korral puudus hasartmängukorraldajal nõutud korraldusluba täiendavate õnnemängude korraldamiseks ning mängukohast leiti suletud mänguinventari, millelt ei olnud tasutud hasartmängumaksu. "Tänavu 1. jaanuarist jõustunud hasartmänguseaduse kohaselt tuleb täiendavate õnnemängude korraldamiseks taotleda eraldi korraldusluba. Samuti võib mängukohta paigaldada vaid töötavat mänguinventari, mille eest on hasartmängumaks tasutud," selgitas Veermäe.

Maksu- ja Tolliamet tuletab meelde, et igasugustest hasartmängude korraldamisega seotud muudatustest,  sealhulgas tegevuse lõpetamisest mängukohas, tuleb ametit viivitamata teavitada.