Alles nädala eest ründas purjus noorukite kamp varahommikuselt postiringilt tulnud postiljoni. “Meie kirjakandjale tungiti kallale tema koduteel, kui ta oli postiringi lõpetanud,” ütles Eesti Posti kandekeskuse juhataja Margit Tammeleht Saarte Häälele.

MTÜ Arensburg Takso juhatuse esimees Tõnu Sannik, kes taksojuhina öösiti tööl olles ka tänavatel toimuvat näeb, ütles, et olukord on nädalalõppudel täiesti käest ära. Sanniku sõnul võib täiesti suvaline peolt tulija lihtsalt minna ja virutada mõnele möödakäijale vastu vahtimist.

Sannik meenutas, et Ärtu baari ees taksopeatuses nägi ta ise pealt, kuidas üks naine hakkas kõrval seisnud noormeest käekotiga vastu pead taguma ja kustutas viimaks suitsukoni vastu noormehe pealage.

“Ega siin nalja ole, kui ikka mõnel on lihtsalt halb tuju. Ja kui siis mõni vaene postiljon veel kätte saadakse sel ajal, siis pole üldse ime, et kolakat antakse,” leidis ta.

Kuressaare politseijaoskonna juht Kaido Vahter ütles Saarte Häälele, et politseil on raske kommenteerida juhtumeid, kui kannatanud nende poole mingil põhjusel pöördunud ei ole.
Vahter kinnitas, et politsei on valmis reageerima ööpäevaringselt.