26.11 kell 23.36 teatati alajaama põlengust Anija vallas Vikipalu külas. Sündmuskohale jõudnud Kehra päästjad tuvastasid, et lühisesse oli läinud alajaama lähedal asuv isolaator. Juhtmed põlesid tugevasti pragisedes helesinise leegiga. Ohuala piirati ja kutsuti kohale Eesti energia remondimehed.

27.11 kell 08.25 teatati põlengust Lasnamäel, Majaka tänaval asuvas kahekordses elumajas. Süttinud olid elektrikilbis asuvad juhtmed.

28.11 kell 19.20 kutsuti päästjad Lasnamäele, Raadiku tänavale. Viiekordse elumaja viiendal korrusel asuvas korteris põlesid elektrijuhtmed.

28.11 kell 05.33 suundusid Kopli ja Lilleküla päästjad Sõle tänavale. Viiendal korrusel asuvas korteris tunti suitsulõhna. Suitsuvingu põhjus- lühisesse läinud juhtmed.

Päästeamet paneb inimestele südamele, et enne puhuri või elektriradiaatori vooluvõrku lülitamist  tuleks veenduda, kas juhtmed ja pistikud on korras. Lihtne on ühte pistikut üle koormata pistes sinna pikendusjuhtme mille taga on nii puhur, kohvikeedukann, külmkapp kui ka röster. Kõige parem on, kui ühte pistikusse on korraga ühendatud ainult üks tarbija.