Viimase süüdistuse eest määrati talle karistuseks kaks aastat ja kuus kuud vangistust, seksuaalsusele ahvatlemise eest aga aasta. Liitkaristuse ning lühimenetluse sätete järgi vähendati karistus aastale ja kaheksale kuule. Ühes episoodis mõistis kohus Andrese õigeks.

Kohus suurendas aga karistust Andresele varasemalt, 2015. aastal mõistetud karistuse võrra ning liitkaristusena määrati talle 2 aastat ja 8 kuud vangistust.

Andrest süüdistati lapseealise seksuaalses ahvatlemises, astudes noorema kui 14-aastase isiku nähes suguühtesse ning ahvatles teda muul viisil seksuaalselt, tekitades sellega kannatanus huvi seksuaalelu vastu.

2016.a detsembrikuus õhtusel kellaajal oma elukoha saunaruumis astus Andres 13-aastase tütarlapse nähes suguühendusse 15-aastase tütarlapsega.

Samuti süüdistati Andrest täisealise isikuna suguühendusse astumisega noorema kui 14-aastase isikuga, kes on varem nimetatud kuriteo toime pannud. Süüdistuse kohaselt seksis Andres samal detsembrikuu päeval Andres ka 13-aastase tütarlapsega, olles teadlik ise tüdruku vanusest. Antud tegu kordus ka järgmisel kuul.

Kohus mõistis isikult välja menetluskulud kogusummas 2261,84 eurot.
Kohus lahendas asja lühimenetluse korras. Kohtuotsus veel jõustunud ei ole. Ühes

Andres mõisteti lapsega seksimises süüdi ka 2015. aasta detsembris. Nimelt oli ta sama aasta märtsist olnud korduvalt suguühtes 13-aastase tüdrukuga, olles teadlik tüdruku vanusest alates maikuu lõpust. Toona määrati talle tingimisi üheaastane vangistus pooleteise aastase kaitseajaga.

"Kui kriminaalkorras karistatud seksuaalkurjategija paneb katseajal toime uue kuriteo, ei ole vangistusele enam alternatiivi," ütles prokurör Merike Lugna viimatise süüdistuse kohta. Prokurör taotleski Andresele kahe aasta ja kaheksa kuu pikkust vangistust.

Delfi ei avalda ohvrite kaitseks Andrese täisnime.