Abilinnapea Mihhail Kõlvart peab oma au teotavaks väidet, et ta on Vene saatkonna kontaktisik ning nõuab kohtu kaudu Krištafovitšilt viimase blogis avaldatud ja Kõlvarti hinnangul valede andmete ümber lükkamist. Nimelt kirjutas Krištafovitš oma blogis, et Kõlvart omas tihedaid sidemeid kuritegeliku maailmaga, on riskiks julgeolekule, Eesti suhtes vaenulikult meelestatud ning Vene saatkonna kontaktisik.

Jevgeni Krištafovitši sõnul on ta aga jätkuvalt veendunud, et oma praegusel ametikohal Mihhail Kõlvart kujutab ohtu Eesti Vabariigi julgeolekule.

"Ma ei pea õigeks, et hariduse ja noorsootöö eest Tallinnas vastutab isik, keda politsei kahtlustas sidemetes kriminaalse maailmaga ning väljapressimistes ja kelle korterist läbiotsimise käigus võeti ära hulgaliselt maffiale kuuluvaid relvi, politseivorme ning kahtlaseid võlakirju. Samuti praegune Mihhail Kõlvarti tegevus Tallinna linnavalitsuses lõimumisprotsessi takistamisel ja eestikeelse hariduse vastu, noorteürituste korraldamine koostöös Venemaa ekstremistliku rühmitusega Naši ning tihedad kontaktid Vene saatkonnaga riivavad ühiskonna õiglustunnet," ütles Krištafovitš Delfile.

Mees lisas, et ta ei soovi Eesti maksumaksjana oma taskust selliseid sigadusi ja riigi vastu suunatuid mõjutustegevusi kinni maksta.

"Leian, et Mihhail Kõlvart peab viivitamatult lahkuma abilinnapea ametikohalt," ütles Krištafovitš.