Kohus mõistis Tiit Saksa (sündinud 1979) 2013. aasta 31. jaanuaril süüdi kuueaastase tüdruku ja nelja-aastase tüdruku suhtes toimepandud seksuaalkuritegudes ning karistas teda kuue aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega, millest lühimenetluse tõttu arvestati kohe maha üks kolmandik, mistõttu lõplikuks karistuseks kujunes nelja aasta ja nelja kuu pikkune vangistus.

Saks kaebas otsuse edasi, kuid kuna riigikohus ei võtnud seda 2013. aasta suvel menetlusse ja otsus jõustus.

Süüdistuse järgi kuritarvitas Saks üht kuueaastast tüdrukut kahel korral ja üht nelja-aastast tüdrukut vähemalt neljal korral. Mees kasutas kuritegudes ära laste vanusest tulenevat arusaamisvõimetust.

Kurioosne oli asja juures ka see, et mees töötas mitme pere juures lapsehoidajana ning pälvis selle tõttu ka mõningast avalikku tähelepanu. "Lapsed tunnevad ära, kes nendega tegeleb, kes on lapsemeelne," ütles Tiit Saks näiteks 2007. aastal Õhtulehele. Selleks ajaks oli mees tegelenud enda sõnul lapsehoidmisega juba 13 aastat.

Politsei jõudis Saksa tegude jälile tänu lasteaiakasvatajatele, kelles äratas kahtlust ühele lapsele järele tulnud mehe käitumine.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi pani mees kuriteod toime 2011. aasta lõpust kuni 2012. aasta suveni.