Häirekeskus sai väljakutse Kohtla-Järve Selverisse, kust leiti kahtlane gaasiballoon. Kohale tulid demineerijad ja politsei. Ala oli piiratud ning inimesed ei pääsenud Selverisse mitu tundi.

"Ala oli piiratud umbes paar tundi," kinnitas Delfile politsei- ja piirivalveameti Ida prefektuuri pressiesindaja Mari Riina Rist, kes lisas, et tegemist oli ohtliku esemega ning politsei viis gaasiballooni ära.

Jõhvi politseijaoskonna välijuht Sergei Matotškin ütles TV3 Seitsmestele Uudistele, et täna kella poole kahe paiku laekus informatsioon, et Kohtla-Järve Selveri peasissepääsuukse juures asub kahtlane gaasiballoon, mille juurest lähevad juhtmed pangaautomaadi poole. Inimestel tekkis kahtlus, et tegu võib olla isevalmistatud pommiga.

Demineerijad tegid kiiresti selgeks, et plahvatusohtu ei ole ning pommi asemel oli üles seatud hoopis keevituseks vajalik aparatuur. TV3 Seitsmeste Uudiste andmetel võib spekuleerida, et seadmete omanikud plaanisid antud vahenditega pangaautomaatides olevat sularaha omastada.

Mis täpsemalt juhtus ja milleks gaasiballoon Selveri ees oli, selgitab välja kriminaalmenetlus.