"Õnnetus juhtus Sõle ja Paldiski maantee ristmikul, kokku põrkasid alarmsõitu teinud politseibuss, kus olid kinnipeetavad, ja üks sõiduauto," kinnitas PPA Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich. Politseibuss liikus Tulika tänava poolt Mustamäe tee suunas ning sõiduauto Toyota oli ületamas ristmikku Tulika tänavalt. Esialgsetel andmetel põles sõiduautole roheline foorituli. Kahjuks ei märganud kumbki sõiduk üksteist ning kokkupõrge oli vältimatu. Avarii tagajärjel viidi sõiduautot juhtinud naine tervisekontrolliks haiglasse, politseisõidukis keegi viga ei saanud.

Kesklinna jaoskonna välijuhi Hanno Viibuse sõnul tegi küll politseibuss alarmsõitu, kuid see ei garanteeri alati korrakaitsjate eesõigust ega õigusta tähelepanematust või teiste liiklejatega mittearvestamist.

"Vabandame kannatada saanud autojuhi ees ning soovime talle siiralt kiirelt paranemist. Alarmsõitu tehes peavad korrakaistjad olema alati väga ettevaatlikud ja hoolsad, et vältida liiklusohtlike olukordade tekkimist. Kaasliiklejad peaksid aga samuti alati tähelepanelikud olema ning märgates alarmsõitu tegevat operatiivsõidukit, sellele võimalusel teed andma," märkis Viibus.