17. septembri hommikul piilusid kaks meest poe uksest sisse ja kui nad nägid sobivat hetke, rabasid nad riiulilt kolm jopet ja jooksid nendega minema. Esimene varas õnnestus kiirelt tabada, aga teine jäi tollal leidmata.

Sel laupäeval askeldas Sarvin poe juures autos, kui ta nägi poe juures trammipeatuses kahtlast meest. Ta oli just turvakaamera video üle vaadanud ja nägi, et trammi ootab see teine varas, keda politsei 17. septembril ei tabanud. Teine varas istus kahe kaaslasega trammi, Sarvin hakkas autoga talle järele sõitma.

Nagu ka eelmisel korral, läks seltskond Balti jaama turule, kus Sarvini teada tegeletakse varastatud kraami müügiga. Sarvin helistas 110 peale ja kutsus politseipatrulli kohale, et see varga kinni võtaks. Nagu ka eelmisel korral, ei läinud see väga libedalt, sest esimene kõnele vastanud häirekeskuse töötaja ei saanud Sarvini sõnul väga hästi aru, mis toimub. Sarvin helistas tagasi ja järgmise häirekeskuse töötajaga koostöös õnnestus Balti jaama politseipatrull kutsuda.

Patrull läks varast Balti jaama turule otsima, sealsamas olnud Sarvin nägi aga, kuidas vargad läksid Balti jaama turu tagaväravast trammi peale ja sõitsid minema Kopli poole. Sarvin sõitis neile järele ja avastas nad natuke aega hiljem Koplist Paavli tänavalt. Senitabamata vargaga oli ühinenud ka juba 17. septembril tabatud varas nimega Maksim.

Sarvin sõitis Sõle tänava politseimajja, kust võeti ühendust patrulliga, mis Paavli tänaval teise varga ka kinni võttis.

Päev varem, reedel jooksis jälle üks varas, Sarvinile seni tundmatu varas S1 poest kolme jopega välja. "Avalikult loivas poodi, käis poes ringi, võttis joped ja pani jooksu," lausus Sarvin. Kohalikud vargad üritavad enamasti oma nägu varjata, mistõttu Sarvin oletas, et tegemist võis olla mõne võõrriigist pärit külalisesinejaga.