Möödunud aasta 5. märtsil ründas seni tabamata vene keelt rääkinud kurjategija õhtul kella 19.30 paiku Tallinnas Pelgulinnas Õle tänav 16 maja ees toona 16- ja 18-aastast neiut.  Mees lõi tüdrukuid eri kehapiirkondadesse ja lõpetas peksmise, kui nägi tänaval teisi inimesi. Tüdrukud kutsusid kiirabi ise ja pärast arstlikku läbivaatust haiglas lubati nad kodusele ravile, kirjutab Eesti Päevaleht. 

Kui Snelli pargis ühe naise kurikaga surnuks peksnud ja teist raskelt vigastanud, nüüdseks tabatud ja kohtu alla antud Vjatšeslav Bajuk ristiti taparelva tõttu avalikkuses kurikameheks, siis Õle tänaval ründas mees neide raudkangi sarnase esemega ja pälvis avalikkuses raudkangimehe nimetuse.

Osa praegu politseis töötavaid vana kooli spetsialiste väidab, et kuna Õle tänava ründajat pole seni tabatud, võib tegemist olla Bajukiga, kellelt pole lihtsalt tunnistust kätte saadud. Asja uurinud ja uurivad politseinikud ja prokurör siiski välistavad sellised arvamused.

Õle tänaval toimunud kallaletungi uuris sama meeskond, kes otsis ka Snelli pargi kurikamõrvarit. Mõlema juhtumiga on seotud ka sama prokurör — Ainar Koik.

Eile kinnitas Koik seni lahendamata juhtumi kohta küsimusi esitanud Eesti Päevalehele kindlalt, et Õle tänaval ründe toime pannud isiku kirjeldus erineb oluliselt Vjatšeslav Bajuki omast, ja eeskätt vanuse poolest. Ta lisas, et töö juhtumi lahendamiseks jätkub, kuid siiani pole kedagi kahtlustatavaks tunnistatud.