Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Jelena Filippova sõnul keeldus Jaan hospitaliseerimisest ning lahkus haiglast allkirja alusel. "Kohe peale liiklusõnnetust ei olnud isik kahtlustatavana kinnipeetud, sest teda viidi kohe haiglasse, mis tähendab seda, et ametlikult ei pidanud ta luba küsima," selgitas Filippova.

Kuna meest oli vaja kahtlustatavana üle kuulata ning kinni pidada, siis läks politsei teda peale haiglast lahkumist otsima. "Peale õnnetust viidi ta kohe haiglasse ja ta ei jõudnud ütlusi anda," ütles Filippova.

Edasised õnnetuse asjaolud selguvad ekspertiisi tulemusel. Kuid praeguseks on selgunud, et Jaan oli õnnetuse toimumise ajal kaine.

Delfi andmetel oli haiglas surnud 21-aastane neiu Jaani elukaaslane.

Laupäeva õhtul toimus Tallinna-Narva maantee 125. kilomeetril liiklusõnnetus, kus sõiduauto BMW kaldus vastassuunavööndisse ja põrkus kokku Narvast Tallinnasse sõiteva liinibussiga. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkusid BMW-s kaasreisijatena viibinud 20-aastane naine ja 21-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati haiglasse BMW roolis olnud Jaan ja kaasreisijana autos viibinud 21-aastane naine, kes suri haiglas.

Jaga
Kommentaarid