Täna toimunud järjekordsetel otsingutel osalesid politseinike kōrval abipolitseinikud, kaitseliit, ESTSAR vabatahtlikud ja teenistuskoer.

Umbes ruutkilomeetri suuruselt alalt leiti riideid, konte, kuid selgitati et need pole inimluud ja riided ei kuulu otsitavale.

Lisaks teatati lume sulamisel välja tulnud mobiiltelefoni leiust, kuid politsei tuvastas, et tegemist polnud Markkusele kuuluva telefoniga.

Kuigi otsingud kauaoodatud tulemust ei andnud, on siiski veendumus järjekordse ala osas, kus Markkust ei ole. Plaanis on kontrollida edasiselt veel teatud alad teenistuskoerte abil.

Otsiala oli planeeritud ESTSAR vabatahtlike kasutuses oleva rakenduse arvutuste pōhjal. See modelleerib tōenäolise otsinguala, tuginedes mitmete tuhandete varasemate otsingute andmetele.

Markkus oli 23. oktoobri hilisõhtul koju suundumas

23. oktoobri kesköö paiku oli Markkus suundumas koju, kuid pole sinna senini jõudnud. Viimane teadaolev kontakt Markkusega oli 24. oktoobri öösel kell 00.30, kui ta viibis Võrus Räpina maanteel Säästumarketi kaupluse juures.

Politseipatrullid on läbi kamminud Markkuse võimalikud liikumisteekonnad ning paigad, kuhu noormees sõprade hinnangul minna võis, kuid seni ei ole otsingud tulemusi andnud.

Markkus on 161 cm pikk, pruunide lühikeste juustega ja kõhnema kehaehitusega. Viimati oli tal seljas pruuni värvi O'Neill kaubamärgi jope, mustad püksid ja sinised Nike'i jalanõud.

Kõigil, kes on kirjeldusele vastavat noormeest pärast südaööd näinud või oskavad anda informatsiooni tema praeguse asukoha kohta palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Täna Võrus toimunud Markkuse otsingud toimusid paralleelselt Tartus aset leidnud 21-aastase Mati otsingutega.