Markkuse otsingutega on politsei aktiivselt tegelenud terve nädalavahetuse ning täna hommikul ühes kaasatud vabatahtlikega otsingutega ka jätkatakse.

Kõiki praeguseks laekunud vihjeid on kontrollitud, kuid paraku ei ole need seni edasiviivat juhtlõnga andnud. Ka on koos Markkuse sõpradega üle vaadatud linna turvakaameratse salvestised, kuid noormeest liikumas nähtud ei ole. Kuna ka tema telefon on välja lülitatud, siis ei ole õnnestunud positsioneerimise kaudu tuvastada tema arvatavat asukohta.

Kõigil, kes soovivad vabatahtlikena otsingutele kaasa aidata, palutakse koguneda kell 12 Võrus Luha tänava pikenduse juurde (Luha ja Pika tänava vahel), kuhu on üles seatud staap.

Käimasolevatele otsingutele kaasab politsei vaid need vabatahtlikud, kel on nõutav varustus: seljas ilmastikukindlad riided, jalas liikumiseks sobivad jalanõud ning kaasas helkurvest, joogivesi ja laetud mobiiltelefon.

Politsei palub abi laupäeva öösel Võru linnas kadunuks jäänud 17-aastase Markkuse asukoha tuvastamisel.

Kesköö paiku oli Markkus suundumas koju, kuid pole sinna senini jõudnud. Viimane teadaolev kontakt Markkusega oli öösel kell 00.30, kui ta viibis Võrus Räpina maanteel Säästumarketi kaupluse juures. Politseipatrullid on läbi kamminud Markkuse võimalikud liikumisteekonnad ning paigad, kuhu noormees sõprade hinnangul minna võis, kuid seni ei ole otsingud tulemusi andnud.

Markkus on 161 cm pikk, pruunide lühikeste juustega ja kõhnema kehaehitusega. Viimati oli tal seljas pruuni värvi O’Neill kaubamärgi jope, mustad püksid ja sinised Nike’i jalanõud.

Kõigil, kes on kirjeldusele vastavat noormeest pärast südaööd näinud või oskavad anda informatsiooni tema praeguse asukoha kohta palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.