Täna hommikul juhtus Tallinnas Pelgulinnas Kari tänaval liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku kolm sõidukit. Politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja sõnul keegi õnnetuses vigastada ei saanud.

Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna tee ja Harku-Rannamõisa tee ristmikul juhtus täna hommikul veidi enne kella kaheksat liiklusõnnetus, kus liinibussile sõitis sisse teehooldusmasin. Õnnetuse hetkel viibis bussis üks reisija ning juht, keegi õnnetuses viga ei saanud.

Talvised teeolud on Tallinnas põhjustanud ka liiklusseisakuid.

Politsei palub olla liikluses ettevaatlik, sest pluss- ja miinuskraadide pidev vahetus muudab maanteed ja tänavad libedaks. Ole liigeldes ettevaatlik ja arvesta sõidukit juhtides muutlike teeoludega.

Varahommikul on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel soolaniisked, niisked või kuivad, Põhja-Eestis lumised. Eesti põhjaosas sajab lund. Teetemperatuur kõigub pluss- ja miinuspoolel. Teedel on libeduse oht.

Ilmaprognoosi kohaselt pärastlõunal selgineb. Lume- ja lörtsisadu liigub lõuna poole ning õhtuks sadu lakkab. Õhutemperatuur on -4 kuni 1 kraadi. Püsib libeduse oht!