Politsei sai teate 5. oktoobril kell 17.07, et Võru vallas Võru-Põlva tee 5. kilomeetril. Esialgsetel andmetel kaldus sõiduauto Toyota Avensis vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Toyota Auris. Õnnetuses keegi viga ei saanud ja ka liiklus õnnetuspaigas ei olnud häiritud. Politsei selgitas, et Avensise roolis olnud 48-aastane mees oli joobes ning ta kõrvaldati juhtimiselt. Toyota Aurise roolis olnud mees oli kaine ning juhtimisõigusega, teatas PPA Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

Seekord õnneks keegi viga ei saanud, kuid juhtum on siiski väga tõsine ning joobes juht võetakse vastutusele seadusega ette nähtud korras. Politsei kutsub jätkuvalt üles kõiki inimesi teatama joobekahtlusega autojuhtidest ning ühtlasi võimalusel andma oma panus takistada joobes inimestel autorooli istumast.

Lõuna pääsekeskuse teatel käisid päästjad eile kell 17.30 Võru vallas Loosu külas, kus olid kokku põrganud kaks sõiduautot. Päästjad kõrvaldasid süttimisohu ja puhastasid tee avariilistest autoosadest.

Tänavu on joobes juhi süül juhtunud 99 avariid, milles said viga 128 ja hukkusid 11 inimest.