Tallinna südalinna liiklus oli Viru ringil juhtunud õnnetuse tõttu tükk aega häiritud, bussid ja trammid seisid ning autod venisid vaid teokiirusel edasi.

Tallinna Autobussikoondis teatab, et kesklinna läbiv bussiliiklus on trammiavarii tagajärjel tekkinud ummikust tugevasti häiritud. Kuna Narva maanteel ja kõigil ümbritsevatel tänavatel kogu liiklus seisis, ei pääsenud ka Viru bussiterminalist ükski buss välja. Seetõttu ei pääsenud ka järgmised bussid maa-alusesse terminali sisse ja peatuvad maapealsetes peatustes terminali kõrval. Ka suur osa teistest kesklinna läbivatest bussiliinidest, mis terminali ei läbi, jäid kesklinna üldisesse liiklussegadusse kinni ja hilinevad väga tugevasti.

Et on töölt koju sõitmise tipptund, on sõitjad sellest kõigest suures segaduses. Seetõttu palub autobussikoondis mõistvat suhtumist ja kannatust, kuni liiklus normaliseerub ja bussid uuesti liikuma pääsevad. Ühtlasi palume arvestada, et busside graafikujärgse liikluse taastumine võtab samuti mitu tundi aega, kuna praegu asuvad kõik bussid ummikutes kobaras koos.