Tallinna Pääsküla gümnaasiumi 6. klass kaotas ühe toreda ja naerusuise klassivenna. Kohe pärast traagilist uudist vesteldi individuaalselt iga 6. klassi õpilasega, seejärel saadeti lapsed koju. "Viisime nad kõik autodega koju ning vaatasime, et lastel oleks keegi kodus ees ootamas," kirjeldas gümnaasiumi direktor Leena Arras Delfile. Hukkunud poisi vend käib samas koolis, 9. klassis. Tema viis direktor isiklikult koju.

Seejärel koguneti kogu kooliperega aulasse leinaseisakule ning kell 13 lahkusid koolist kõik õpilased. Homme süüdatakse koolis mälestusküünlad ning esimese tunni ajal minnakse koos õpetajatega ning 6. klassi õpilastega õnnetuspaiga lähedale Valdeku poe juurde, et asetada leinaküünlad hukkunud poisi mälestuseks. "Klassikaaslased on šokis, eks me kõik ole. Praegu on raske sellest kõigest rääkida."

"Meile on pakkunud abi psühholoogid, kriisinõustajad on lastega vestelnud, pühendame igale lapsele individuaalselt nii palju aega kui võimalik," sõnas Arras.

"Ta oli tore poiss, naeratas ja teretas alati. Mina isiklikult talle tundi ei andnud, aga selle lapse nägu on mul silme ees kogu aeg," lisas Arras.

Täna kella 8.21 ajal juhtus Tallinnas Vabaduse puiesteel raske liiklusõnnetus, kus hukkus koolipoiss. Nõmmel Valdeku poe lähedal teed ületanud laps jäi veoki alla ja hukkus. Esialgsetel andmetel tuli veoauto Valdeku tänavalt ning keeras paremale, Vabaduse puiesteele, talle põles fooris lubav tuli. Roheline tuli põles ka ülekäigurada ületanud poisile. Õnnetuse täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Jaga
Kommentaarid