Lisaks soditud linnavalitsuse ustele on soditud kümneid kaupluseaknaid, reklaamtulpasid ja bussipeatuseid. Südalinnas esineb soditud seinu Coca-Cola Plazast Vabaduse väljakuni. Puhastus käib täie hooga.

Linnavalitsus teatas, et sodijaks oli noormees, kes sõitis Vabaduse väljak 7 hoone ette jalgrattaga, pärast teo sooritamist põgenes ta Pärnu maantee suunas.

Kuriteost on linnavalitsuse sõnul ka videosalvestus. Linnavalitsus esitas avalduse kuriteo kohta politseile.

Vastab Kesklinna politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko:

"Täna öösel saime väljakutse Vabaduse väljakule, sest soditud on Tallinna Linnavalitsuse hoonet. Patrullpolitseinikud reageerisid sündmuskohale ning asusid kirjeldusele vastavat sodijat otsima, kuid kahjuks oli ta sündmuskohalt jõudnud põgeneda ning teda ei leitud," sõnas Kesklinna politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko.

"Hommikul laekus teade, et soditud on Pärnu maanteel asuva Lastemaailma galerii aknaid. Politseinikud fikseerisid ja pildistasid üles sündmuskoha. Alustatud väärteomenetluse raames vestleme hoonete esindajatega, et selgitada asjaolusid ning tekitatud kahju suurust. Samuti vaatame läbi turvakaamerate salvestisi, et teha kindlaks võimalikke sodijaid," tõdes Mirošnitšenko.

"Hetkel ei ole me veendunud selles, et eilne sodimine oleks järgnevatega seotud, sest esialgsel vaatlusel kasutati sodimiseks erinevaid vahendeid," sõnas Mirošnitšenko.