Keegi esialgsetel andmetel vigastada ei saanud. Juhtunust teavitati ka politseid, kuid munitsipaalpolitsei pressiesindaja Monika Lestberg ütles Delfile, et juhtunut uurib munitsipaalpolitsei, et selgitada välja, kas tegu on linna heakorraeeskirja rikkumisega.

Menetlejad suhtlesid kohapeal tema sõnul ka hoone omaniku esindajatega.

Teatri Puhveti juhataja Indrek Pajumets rääkis Delfile, et terrassilt olid inimesed just lahkunud, viimane inimene astus viimast sammu terrassilt maha, kui karniisitükid alla kukkusid. "See oli nagu jumala juhatus, et keegi pihta ei saanud. Ainult üks vanaproua sai ehmatuse osaliseks," rääkis Pajumets.

Tema sõnul kutsuti kohale ehituseksperdid ja tõstuk, et ülejäänud katuseäär üle kontrollida, kuid kontrollimise peatas Tallinna transpordiameti töötaja, kes keelas tänavat tõstukiga sulgeda. Seega piirati ohtlik ala lindiga ning maja omanik - keemilise füüsika laboratoorium tellis alale ka GSS valve, et keegi kindlasti ohtlikule alale ei satuks.

Seni, kuni karniis pole üle kontrollitud - ja seda kavatsetakse, kui linnaametid lubavad, lähiajal teha - ei saa ka terrassi uuesti avada. Katkine terrassipõrand ja ukseklaas vajavad samuti parandamist, kui kahjud on Pajumetsa hinnangul 1500-2000 euro piirides ning loodetavasti kannab need kindlustus.