Täna kell 13.05 sai häirekeskus teate, et Tallinn-Rapla-Türi maantee 41. kilomeetril on juhtunud liiklusõnnetus.

Esialgsetel andmetel liikus veok Scania Tallinna poolt Rapla suunas, kui sellel purunes lauges kurvis rehv. Veok kaldus seetõttu vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu tulnud kaubikuga ning sõitis teelt välja. Veoki juht sai viga ja jäi kabiini kinni. Kaubiku juht õnnetuses vigastada ei saanud. Politsei on sündmuskohal ning aitab liikust reguleerida.

Õnnetuspaigas on hetkel suletud Raplast Tallinna poole suunduv sõidusuund.

Täna kell 21.30 suletakse õnnetuspaigal kogu tee kaheks tunniks, et veok teele tagasi tõmmata. Liiklusele suletakse Rapla maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maantee Hagudis (km 40,8). Ümbersõit on korraldatud Purila-Vankse-Maidla kaudu ja teekond pikeneb seitse kilomeetrit.

Politsei palub kõigil liiklejatel õnnetuspaika vältida ning võimalusel kasutada ümbersõitu.

Sarnaseid õnnetusi on vähem kui kahe nädala jooksul juhtunud juba kolm. Möödunud nädala esmaspäeval lõhkes rehv suisa kahel Tallinna-Narva maanteel sõitnud veokil: Lääne-Virumaal lõhkes hommikul rehv veoautol, mis jäi tee ääres seisma, kuid vajus seejärel kraavi. Veokis kaasreisijana olnud 55-aastane naine viidi tervisekontrolliks haiglasse. Sama päeva pärastlõunal lõhkes rehv veokil Harjumaal. Veok paiskus külili ja veokijuht, 63-aastane mees, sai raskelt viga.

Jaga
Kommentaarid