Üks meestest ründas voodis maganud eakat meest ning nõudis temalt vägivalda kasutades sularaha. Samal ajal otsisid teised kaks meest majas asuvatest kappidest ja mehe isiklikke asju segamini paisates rahakotti.

Kuna kannatanul kodus sularaha ei olnud ning rahakotti majast ei leitud, lahkusid mehed sõiduautoga teadmata suunas.

Sündmuskohal käinud Delfi fotoreporter ütles, et ohvri maja asub kahe suure lauda vahel. Üsna kaugel teistest majadest, mida küll Kaaveres on samuti väga vähe.

Kannatanu oli reporteri sõnul jalul, kuid kurtis pearinglust. Läheduses oli ta hiljuti näinud kahte meest, kes tal varem abiks käisid. Nüüd aga jõid ja sõitsid nad niisama paar päeva sealkandis ringi. Mees ei välistanud võimalust, et just nemad olidki ründajad. Samas oli rünnaku ajal pime ning kuna mees kuuleb väga halvasti, ei saa ta selles enda sõnul ka päris kindel olla.

Kannatanu maja oli reporteri sõnul tagasihoidlik ja väga segamini, kuid seda suure tõenäosusega rünnaku tõttu. Samas oli maja soe ja tuttavad olid mehele toonud saia. Lapsed olid samuti mehele külla tulnud toeks.

Sündmuskohale saabunud meedikud osutasid kannatanule esmaabi.

Politseinikud selgitasid, et eaka mehe kodust midagi ei varastatud, ründajaid maja lähedusest ei leitud. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.