Kella 00.25 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Harjumaal Tallinna-Saku-Laagri tee 8. kilomeetril. Esialgsetel andmetel liikus Läti registreerimisnumbriga sõiduk Volkswagen Tallinnast Saku poole, ent teadmata põhjustel sõitis juht teelt välja vastu puud. Sõidukist paiskus välja autos kaasreisijana viibinud 31-aastane Läti kodanikust naine, kes hukkus saadud vigastustesse sündmuskohal, teatas PPA.

Korrakaitsjate saabudes oli sündmuskohal joobetunnustega mees, kes arstiabi ei vajanud. Ilmselt on tegu Läti kodanikuga, kuid edasisteks menetlustoiminguteks ning isikutuvastuseks viidi mees politseijaoskonda.
Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Raiko Kiik sõnab, et kõik liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel, mistõttu on nii mõnigi küsimus hetkel vastuseta.

"Sündmuskohal töötavad eksperdid, et välja selgitada, mis traagilise õnnetuseni viis. Praegu on kontrollimisel seegi, kes sõiduki roolis oli ning kas juht oli õnnetuse hetkel kaine. Liikluses on igal otsusel tagajärg, mis võib maksta elu. Enne teele asumist tuleb veenduda, et juhi tervislik seisund võimaldab sõita. Igal reisijal on valik mitte istuda autosse, kui juhi puhul on vähimgi kahtlus, et ta ei ole teinud kõike endast sõltuvat, et kaasreisijaid turvaliselt sihtkohta viia," lisas Kiik.

Teekate õnnetuspaigas oli kuiv ning lubatud piirkiirus teelõigul on 90 km/h.

Jaga
Kommentaarid