Põhja prefektuuri kriminaalbüroo talituse juht Roger Kumm kinnitas Delfile, et eile õhtul kella 21.45 ajal said patrullpolitseinikud väljakutse Piritale Padriku teele. Sündmuskohale jõudnud politseipatrull leidis kortermaja trepikojast tulirelvast jalga haavata saanud mehe, kes oli teadvusel ja kontaktne.

"Olemasolevatel andmetel on tegu omavahel tuttavate inimestega, kelle vahel tekkis ootamatult konflikt. Esmalt toimus rüselus ning lõpuks tulistati 48-aastast meest jalga. Politseinikud pidasid tulistamises kahtlustatava kinni 35-aastase mehe ning viisid ta politseijaoskonda," märkis Kumm. Delfile teadaolevalt tulistas üürnik korteriomanikku.

Politsei kinnitas, et tulistajale on väljastatud relvaluba. "Juhtunu osas alustame kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist. Menetluse raames selgitame välja kõik konfliktini viinud põhjused. Tulirelva kasutamine võib kaasa tuua pöördumatuid tagajärgi, mistõttu peavad tulirelva kandjad selle kasutamisse suhtuma vastutustundlikult ning mitte laskma relvasid käiku kergekäeliselt," sõnas Kumm.