Nastja oli sõbrannade sõnul väga laia sõprusringkonnaga ning vabal ajal tegeles näiteks tantsimisega. Kindlasti polnud ta probleemne noor - seda kinnitati ka politseist. Eile õhtul oli ta vanemate sõnutsi kodus, täna hommikul aga avastati, et Nastjat pole.

Üks lugeja kirjeldas Delfile, et kella 9 paiku oli Pärna tänaval palju kohvritega spetsialiste, kes paigaldasid tähiseid ja võtsid proove. "Määrati kindlaks koht, kus ohver tapeti," rääkis pealtnägija. Tema sõnul küsitles politsei ka läheduses kõndinud inimesi. Ta lisas, et öösel oli kuuldud seal piirkonnas noore naisterahva karjeid.

Pealtnägija sõnul toodi hiljem kohale ka politseikoerad. Tema sõnul kestis kogu protseduur kokku umbes neli tundi. Pühapäeva õhtul olid sündmuskohal ka mõrvatud neiu sõbrannad, kes ütlesid Delfile, et Nastja oli väga sõbralik neiu ja juhtunu on uskumatu. Kardetakse ka oma turvalisuse pärast - üldiselt olla Kohtla-Järve väga turvaline linn, midagi taolist on ootamatu. Meedia vahendusel teatakse, et mõrtsukas on endiselt jooksus ehk ohtlik.

PPA pressiesindaja kinnitas, et täna hommikul kella 8.40 paiku avastati Kohtla-Järvel Pärna tänaval 15-aastase tüdruku vägivallatunnustega surnukeha. Politsei alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb mõrva.

Politsei palub ka kõigil, kes juhtunut pealt kuulis või nägi, võtta ühendust häirekeskusega numbril 112.

Jaga
Kommentaarid