Õnnetus juhtus kella 20.02 ajal Tartu-Jõgeva-Aravete maantee 89. kilomeetril, Kuusna külas.

Land Roveri taga liikunud sõiduki roolis olnud Kaldo ütles Kuma.fm-le, et tüdrukud olid ilmselt Järva-Jaanis hääletanud ennast auto peale, et kodule lähemale saada. Kui auto oli jõudnud kodu lähedale, palusid tüdrukud masina peatada ja soovisid sellest väljuda. Land Rovery roolis olnud Kaarel on aga vaegkuulja ning ilmselt ta ei kuulnud, et tüdrukud maha soovisid minna. Kaldo arvates võis tüdrukutel paanika tekkida ning nii üks ütleski teisele, et hüppame välja.

Kaldo sõnul hüppasid tüdrukud autost välja väga väikese ajavahega. Pärast seda, kui esimene oli jõudnud masinast väjuda, hakkas Land Roverit juhtinud Kaarel ka kohe pidurdama.

Kaldo sõnul oli Land Roveri liikumiskiirus üpris väike, umbes 50 km/h. Paarsada meetrit enne seda kohta, kust tüdrukud autost välja hüppasid ja asfaldile maandusid, lõppes kiirusepiirang 70 km/h ja algas ala, kus tohib sõita juba 90 km/h.

Mõlemad tüdrukud said vigastada ja nad viidi Järvamaa haiglasse. Kaldo kiitis kiirabibrigaade, kes jõudsid väga kiiresti Paidest Kuusna külla. Vahemaa kahe asula vahel on ligi 40 kilomeetrit.