Täna kell 5.07 laekus häirekeskusesse teade, et Tallinn-Paldiski maantee 36. kilomeetril Tagapere tee ristmiku juures lebab kontaktivõimetu meesterahvas tee ääres. Sündmuskohale reageerinud avariigrupp selgitas välja, et esialgsetel andmetel sõitis meesterahvas jalgrattaga mööda Tallinna-Paldiski maanteed suunaga Paldiski poole, kui kaotas 36.kilomeetril Tagapere tee ristmikul seni teadmata põhjustel juhitavuse ning kukkus rattaga kraavi.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse avariigrupi juhi Tanel Pajumaa sõnul on hetkel teadmata, kas antud liiklusõnnetuses osales mõni teine sõiduk.

„Meedikud viisid raskes seisus mehe haiglasse. Tema isik on hetkel tuvastamata, sest tema juurest ei leitud dokumente, kuid töö selle nimel käib ja ka vihjed võivad viia meid lähemale isiku tuvastamisele," sõnas Pajumaa.

Kiirabi hinnangul võib tegu olla keskealise mehega. Täpsemate asjaolude selgitamiseks kõigil, kes juhtunut pealt nägid, helistada politsei infotelefonil 612 3000 või kirjutada pohja.lmt@politsei.ee.