Politsei käivitas Konguta vallas Majala külas kadunuks jäänud terviseprobleemidega 76-aastase mehe leidmiseks otsinguoperatsiooni.

Viimati nähti 76-aastast Reinu 29. juuni hommikul, kui ta lahkus oma Majala külas asuvast elukohast. Üks kohalikest nägi meest sel hommikul lisaks ka Majala külas põlluserval istumas, kus ta rääkis väga arusaamatut juttu. Telefoni tal kaasas ei olnud. Politseile on teada, et mehel on tervislikke probleeme ning ta ei pruugi ümbritsevat asjakohaselt tajuda. Kuna korrakaitsjatel oli alust arvata, et mehe elu võib olla ohus, käivitati eile otsinguoperatsioon, millesse kaasati lisaks politseinikele ka jäljekoer ning lennusalga kopterimeeskond. Piirkonda jäävad metsasihtide, lagedamate alade, kraavide ja võsa läbiotsimine siiski oodatud tulemust ei andnud. Ka ei leidnud politseinikud meest ümbruskonda jäävatest majadest.

Eile õhtul kella 22 paiku sai politsei ühelt kohalikult elanikult infot, et too nägi meest mõned tunnid tagasi ühes teises metsaservas istumas. Antud kohta kontrollides leidsid politseinikud kummiku, mis võib kuuluda kadunud mehele. Meest ennast aga ei leitud. Otsinguoperatsioon jätkub täna ning lisaks politseijõududele kaasati piirkonna täiendavasse ülevaatusesse ka vabatahtlikud.