Kolmapäeval kella 17.50 ajal teatati häirekeskusele, et Paldiskis Pakri tuletorni juures on tumedat värvi auto umbes 15-20 meetri kaugusel kaldast tervenisti vee all. Õnnetuspaika reageerinud Põhja prefektuuri merepäästeüksus leidis autost surnukeha.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Veiko Randlaine ütles õhtul, et päästemeeskonnad valmistuvad sõiduki merest välja toomiseks. “Auto uksi pole võimalik vees avada ning töötame päästjatega, et auto kaldale tuua ja seejärel saame hakata inimest tuvastama. Tegu on kurva sündmusega ning teeme omaltpoolt kõik, et välja selgitada juhtumi täpsemad asjaolud."

Ööl vastu neljapäeva kella 00.40 paiku täpsustas politsei, et kella 22 ajal said tuukrid autost kätte 28-aastase mehe surnukeha. Hetkel ei ole põhjust arvata, et autos oleks peale hukkunud mehe veel kedagi viibinud.

"Lõpetasime päästetööd enne keskööd, kuna selgus, et õnnetuspaiga läheduses võib olla veel ühe sõjaaegse mürsu osa ning meil puudub hetkel teadmine, kui ohutu see on. Jätkame oma tegevustega hommikul, selleks et sõiduk veest kätte saada," lisas Randlaine.

Ühe sündmuskohal viibinu sõnul saadi õnnetusest teada üsna juhuslikult. "Keegi märkas täiesti juhuslikult vees sätendavat ratta ilukilpi. Kutsuti päästjad välja. Selgus, et vees oli auto.

Aprillis sõitis üks auto samas kohas merre, auto omanikuks olnud 32-aastane mees hukkus.