Veidi pärast südaööd kell 00.22 teatati häirekeskusele kahe sõiduauto põlengust Keilas Nurmenuku tänaval. Tulekahjus hävisid Audi A4 ja Volkswagen Passat. Ühtlasi oli süttinud ka piirdeaed nende lähedal. Päästjad kustutasid põlengu. Sündmuse edasise uurimisega tegeleb politsei, teatas Põhja päästekeskuse pressiesindaja.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Uku Tampere ütles Delfile, et päeval käisid sündmuskohal kriminalistid, kuid praegu pole põlengu põhjuste kohta võimalik veel midagi kindlat öelda, politsei uurib kõiki võimalikke versioone. Tampere sõnul pole välistatud, et tegu oli süütamisega, kuid pole ka välistatud, et autod läksid põlema mõnel muul põhjusel.

Sellega seoses palub politsei võimalike pealtnägijate abi. Kui keegi teab või pani tähele vähimatki kahtlast detaili enne põlengut või põlengu ajal, saab sellest teada anda telefonil 6 123 000 või õhtul ja nädalavahetusel hädaabinumbril 112.

Hommikul kell 5.32 teatati häirekeskusele tulekahjust Rapla maakonnas Märjamaa vallas Haimre külas. Päästjad kustutasid lausleegiga põlenud sõiduauto Peugeot 307 ja kaubik Renault Masteri. Päevaks oli selgunud, et suure tõenäosusega oli tegu süütamisega.

Samuti põles üks auto Kohtla-Järvel. Öösel kell 1.58 tuli väljakutse Kohtla-Järve Ahtme linnaosasse, kus Puru teel põles sõiduauto. Päästjad kustutasid auto kapoti alt tuleva leegi kella 2.20-ks, teatas Ida päästekeskus. Päästekeskuse pressiesindaja Helen Tammets ütles, et kohal käinud menetlejate hinnangul oli sealgi tegu süütamisega. Edasi uurib juhtunut politsei.