Täna kell 12.21 sai politsei teate liiklusõnnetusest Tähtvere vallas Haage külas, kui Tartu-Viljandi- Kilingi-Nõmme maanteel põrkasid omavahel kokku sõidukid Volkswagen Passat ja Renault Master. Kohapeal tuvastati, et sõidukite juhid õnnetuses viga ei saanud. Politsei selgitas, et mõlemad juhid olid kained ning jõudsid ka süü osas kokkuleppele. Edasi tegeleb juhtumiga kindlustus.

Kümmekond minutit hiljem juhtus samas kohas uus liiklusõnnetus, kus omavahel põrkasid kokku sõiduauto Citroen ja veok Volvo. Esialgsetel andmetel liikus Tartu poolt Viljandi suunas sõiduauto Citroen, mille roolis oli 22-aastane naine ja tema ees omakorda veok Volvo, mille roolis oli 38-aastane mees. Kuna sõiduteel oli eelnevalt toimunud liiklusõnnetus, kus Renault juht oli jätnud kaubiku ohutuledega sõiduteele, siis veok peatus. Veoki peatumist aga ei märganud taga sõitva Citroeni juht ning sõitis seetõttu veokile tagant sisse. Naise sõnul hajutas tema tähelepanu eelnevalt toimunud liiklusõnnetuses osalenud sõidukid. Liiklusõnnetuses sai kannatada Citroeni juhtinud naine, kelle kiirabi toimetas traumapunkti ja kes peagi pääses kodusele ravile. Politsei tuvastas, et mõlema sõiduki juhid olid kained ja omasid juhtimisõigust. Samuti kasutati turvavarustust nõuetekohaselt.

Tartu politseijaoskonna politseileitnant Kaido Iste rõhutab, et sõidukijuhi esmane ülesanne on alati sõiduki turvaline juhtimine. „Olenemata sellest, mis samal ajal ümbruses toimub, tuleks hoida oma pilk endiselt teel ja mitte lasta oma tähelepanu hajutada. Tähelepanelikkus ja kaasliiklejatega arvestamine on liikluses kõige olulisemateks märksõnadeks,“ sõnas Iste.