Ida prefektuuri teatel sõitis kella 9 paiku Lääne-Virumaal Viru-Nigula vallas Põdruse-Kunda-Pada mnt 13. kilomeetril autobuss teelt välja paremale kraavi ning paiskus küljeli. Bussis oli 25 reisijat.

Meedikud viisid algul ühe inimese haiglasse tervisekontrolli, hiljem pöördus üks reisija ise tervisekontrolli. Õnneks tõsiseid vigastusi keegi ei saanud ja kannatanud lubati peale esmaabi andmist koju.

Buss 25 reisijaga sõitis kraavi

Bussijuht oli kaine. Ise ta selgitas politseile, et tee oli libe ja sadas tihedat lund, ilmselt tekkis vastassuunas mööda sõitvast veoautost "tuulekoridor", mistõttu kaotas ta bussi üle juhitavuse. Kõik asjaolud selgitatakse siiski välja väärteomenetluse käigus.

Politsei kutsub kõiki liiklejaid tähelepanelikkusele, sest ilmaolud on väga muutlikud ja kõikjal varitseb suur libeduseoht.

"Palun varuge rohkem aega sihtpunkti jõudmiseks, valige teeoludele vastav sõidukiirus ja hoidke pikivahet, sest siis jõuate takistuse korral reageerida," soovitas Rakvere välijuht Toivo Grünberg.
Buss 25 reisijaga sõitis kraavi

Liini teenindab Go Bus.

Tallinn-Narva maanteel enne Kohtla-Järvet sõitis aga veok kraavi.

Maanteeinfokeskuse andmetel levis hommikune tihe lume ja lörtsisadu ning tuisk Lääne-Eestist ida poole ning teeolud muutuvad.

Ennelõunal oli sadu Kesk- ja Ida-Eestis kohati tugev. Saartel ja läänerannikul läheb sadu üle lörtsiks ja vihmaks. Teedel püsib suur libeduse oht.