Tegemist ei olnud filmivõtete planeeritud osaga, vaid õnnetusega. Pealnägija kirjeldusel kadus inimene äkitselt lihtsalt maa alla. "Selgus, et ta kukkus kanalisatsiooniauku, õnneks midagi hullu ei juhtunud ja ta suutis ise välja ronida - ju siis kaskadöör oskab kukkuda," rääkis ta Delfile.

Pealtnägija kirjeldusel on ohtlik kanalisatsiooniauk küll luugiga kaetud, aga raskema jalaga sinna peale astudes käis luuk teistpidi ja nii kukkus inimene paari meetri sügavusele juhtmete ja torude rägastikku ning osaliselt vee sisse.

Õnnetuse tunnistaja helistas ka politseisse, kust öeldi, et helistada tuleks hoopis päästeameti päästeala infotelefonile 1524. "Helistasin siis sinna ja rääkisin, et võib juhtuda suur õnnetus, kui keegi veel sisse kukub ja keegi peaks tulema ja ära markeerima selle koha. Mulle vastati, et me oleme Jõhvis ja mis te meid ähvardate. Siis öeldi, et teeme arvutisse märke, saadame teabe kuskile ja linnavalitsus vaatab seda ja saadab kellegi seda auku kontrollima - nüüd on sellest möödas juba kaks tundi," rääkis ta.

Hetkel on võttegrupp ohtliku koha omal käel ära tähistanud, kuid terveks päevaks nad sinna ei jää. "Siin võib halvimal juhul ju vigaseks jääda, näiteks kaeleluu ära murda," oli pealtnägija nördinud, et keegi ei tegele sellega, et jalakäijatest ja turistidest tulvil tänaval on ohtlik kukkumisvõimalus.

Tallinna abitelefon juhatas Delfi Tallinna Vee juurde, kust öeldi, et info on nendeni jõudnud ja nende brigaad läheb poole tunni jooksul asja üle vaatama.