Politsei sai kell 8.12 ajal teate, et avariisse on sattunud Tulika takso Škoda ja Renault.

Keegi kokkupõrkes vigastada ei saanud, aga kuna avariis osalejad ei saanud omavahel kokkuleppele, siis jäädi ootama politseid. Veel kella 8.50 ajal oli liiklus Järvel häiritud, kuna avariilised autod olid sulgenud kaks kesklinna poole suunduvat sõidurida.

Politsei pressiesindaja Andres Sang tõdes, et liiklusõnnetuses osalejate omavaheliste vaidluste lahendamine on politsei avariigrupi igapäevane töö.

Sanga sõnul on üldjuhul ebamõistlik liiklust pikemat aega takistada ja jääda ootama politsei saabumist, kui keegi ei ole avariis viga saanud ning juhtunu asjaolud on selged. Selle asemel soovitas ta avariis osalejatel täita kohapeal liiklusõnnetusest kindlustusele teatamise blanketid.

"Pildistage ja joonistage koos üles skeem, kuidas autod paiknesid, milline oli autode omavaheline kaugus ja asend ning kinnitage mõlemad allkirjaga, et olete skeemiga nõus, siis saavad juhtumiga edasi tegeleda kindlustufirmad," soovitas Sang.

Sanga sõnul on üks tüüpilisi vaidlusaluseid situatsioone liikluses tagant otsasõit, kus üldjuhul on süüdi tagant otsasõitja, kes ei hoidnud piisavat pikivahet.