Esialgsetel andmetel ei olnud tulistaja ja ohver omavahel tuttavad ning tulistamise motiivid on ebaselged, teatas politsei.

Võimalik tulistaja oli umbes 50-60-aastane mees, 170 cm pikkune ja tugeva kehaehitusega. Tal oli ümar nägu ja hallikas habe. Võimalikul tulistajal oli peas tume müts, ees suured prillid, seljas hall suvejope, ta kandis musta õlakotti.

Politsei tegeleb aktiivselt kuriteo lahendamisega ning palub kõigil, kes võivad teada võimaliku tulistaja isikut või asukohta või nägid kirjeldatud meest eile õhtul Lasnamäe kandis liikumas, anda sellest teada politsei telefoninumbritel 517 9643, 511 9902 või 110.

Sama tuleks teha ka juhul, kui kellelgi on andmeid kirjeldusele vastava mehe kohta või on teda näinud.

Sündmuskohal viibinud inimesed rääkisid Delfile, et bussipeatuses viibinud paarikese juurde oli tulnud meesterahvas, kes sõnagi lausumata sihtis kärbikuga umbes 20-aastasele noormehele pähe ja vajutas päästikule. Pärast veretööd suundus laskja aga joostes bussipavlijoni taga asuvasse metsatukka.

Nutvat tüdrukut oli märganud aga mööda sõitnud politseipatrull, kes koheselt ka metsatukka põgenenud kurjategijat otsima hakkas.

Jaga
Kommentaarid