Viga sai veel 12-aastane tüdruk, kelle kiirabi toimetas liiklusõnnetuse sündmuskohalt haiglasse, teatas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Esialgsetel andmetel toimus liiklusõnnetus kella 20.30 paiku, kui Kohtla-Järve poolt Jõhvi poole liikunud sõiduauto Honda, mille roolis oli 39-aastane naine, pidurdas järsult ning talle sõitis tagant otsa sõiduauto Toyota, mille roolis oli 34-aastane mees.

Kokkupõrke tagajärjel hukkus Honda tagaistmel viibinud kümneaastane tüdruk. Veel üks tagaistmel istunud tüdruk, 12-aastane, sai vigastusi ja ta toimetati haiglasse. Haiglasse viidi ka Honda autojuht, kus selgitatakse välja tema tervislik seisund ja võimalik joove.

Toyotat juhtinud mees ja autos reisijana viibinud kaheksa-aastane tüdruk vigastada ei saanud. Toyota juht oli kaine.

Liiklusõnnetuse põhjuseid ja asjaolusid selgitab välja kriminaalmenetlus, mida juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

„Politsei teeb kõik võimalikku, et selle liiklusõnnetuse põhjused välja selgitada. Hetkel on väga keeruline öelda, miks autojuht järsult pidurdas,“ ütles Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo.

„See nädal on Virumaa jaoks olnud liikluses väga raske, eriti traagiliseks teeb olukorda asjaolu, et hukkunud on laps,“ lisas Jaggo. „Ma palun kõiki Eesti inimesi, et kõik oleksite liikluses eriti tähelepanelikud, hoiaksite pikivahet ja arvestaksite ka teisi juhtide võimalike vigadega.“

Seoses liiklusavariiga oli Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel (km 161) liiklus häiritud ning politsei reguleeris liiklust. Liiklus taastati kell 00.16.

Jõhvis viibinud Delfi lugeja kirjutab: "Jõhvis maantee politsei poolt kinni, ümbersuunamisel Tammiku kaudu. Ekspertiisibussid sõidavad vilkuritega ringi, kohal 5-6 politseisõidukit."

Jaga
Kommentaarid