Intsident toimus Kunderi tänava poolses osas.

Objekti peatöövõtja Merko Ehitus Eesti kommunikatsiooni-ja turundusjuht Merit Kullasepp ütles Delfile, et kaevetööde käigus tekkis väike varing, mille tagajärjel vajus ajutine alajaam kraavi.

"Õnneks keegi vigastada ei saanud. Vahejuhtumi tagajärjel on paaril naabermajal elektrikatkestus, mille pärast elanike ees vabandame. Merko ja elektriettevõte tegelevad elektriühenduse võimalikult kiire taastamisega," teatas Kullasepp.

Päästeameti kinnitusel neile intsidendist teada antud ei ole.

Elektrilevi kommunikatsioonijuht Kaarel Kutti ütles Delfile, et hotelli juures on ümber vajunud ajutine alajaam (mis varem asus samal kohal asunud hoone sees), mille tõttu jäi kell 11.30 elektrita 52 Elektrilevi klienti.

"Kohapeale sõitnud rikkemeeskonna sõnul tuleb rikke võimalikult kiireks likvideerimiseks olemasolev alajaam asendada, milleks tehakse juba ka ettevalmistusi. Hetkel ei ole veel teada kui kiiresti õnnestub elektrivarustus naabruses asuvatele klientidele taastada," teatas Kutti.

Olympic Entertainment Group rajab Tallinnasse Kreutzwaldi tänavale senise Park Hotel & Casino asemele uut luksushotelli, mille operaatoriks saab Hilton Worldwide. Uue, ligikaudu 36 miljonit eurot maksva hotelli- ja meelelahutuskompleksi ehituse peatöövõtjaks on Merko Ehitus Eesti ning valmimisajaks 2015. aasta lõpp.