Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja sõnul vajati päästjate abi kolme inimese kättesaamisel. Kannatanud anti üle kiirabile.

BLRT kommunikatsioonidirektor Katja Ljubobratets kinnitas Delfile, et tõepoolest on neil juhtunud tööõnnetus, milles on saanud viga kolm inimest.

Kell 15.13 täienes väljakutse ka info võrra põlengust samuti BLRT territooriumil. Kohale sõitis kaks päästemeeskonda ja redelauto. Tulekahjus pole esialgsetel andmetel keegi viga saanud. Küll on aga terve Kopli taevalaotus suitsu täis.

"Saan kinnitada, et meil on tekkinud tulekahju. Esialgu ei saa anda rohkem infot. Kohal on juba tuletõrjeauto ja päästjad teevad oma tööd," ütles Ljubobratets.

Kella 17.20 ajal olid põlengu kustutustööd tema sõnul lõppemas. Ljubobratets ütles, et põleb laohoone, milles olid küttepuud.

Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Ants Raava teatas Delfile, et täna pärastlõunal kell 15.10 teatati tulekahjust Balti laevaremonditehase territooriumil. Süttinud oli küttepuude ladustamiseks kasutatav laohoone.

Kell 17.55 töötavad põlengukohas kolm päästemeeskonda, paakauto, autoredel ja Bronto päästetõstuk. Kuna laohoone katus on osaliselt sisse varisenud puudub päästjatel hoonesse sisenemise võimalus. Tagatud on pidev vesivarustus ning hoonet kustutatakse intensiivselt väljastpoolt.

Päästetööde juhi hinnangul ei ole tule levik tõenäoline.