Täna kell 12.49 sai politsei teate, et Juuru vallas Seli-Angerja tee 4. kilomeetril on juhtunud liiklusõnnetus, milles hukkus 5-aastane poiss.

Esialgsetel andmetel oli perekond parkinud oma sõiduauto Ford koos järelhaagisega teepeenrale ja läinud lähedal asuvasse metsa tööd tegema. Seni teadmata põhjustel jooksis laps haagise tagant sõiduteele. Vastassuunas liikunud sõiduauto Toyota juht ei suutnud õnnetust vältida ja sõitis lapsele otsa, kes suri saadud vigastustesse. Toyotat juhtis 45-aastane mees, kes oli kaine ja omas vastava kategooria juhtimisõigust.

Rapla politseijaoskonna juhi Janno Ruusi sõnul on tegemist äärmiselt kahetsusväärse õnnetusega, mis tõestab veelkord, et laste tegevust, eriti sõidutee läheduses, tuleb väga teraselt jälgida, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

„Tunneme kaasa hukkunu lähedastele ja paneme kõigile teistele südamele, et õues mängivatele lastele oleks üle räägitud kõik liikluses valitsevad ohud ja oleks tagatud vanemate järelevalve nende tegevusele,“ ütles Ruus.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab välja kriminaalmenetlus.

Jaga
Kommentaarid